Dødsbo i Køge

Ring til os døgnet rundt på 71 92 82 32 og få en snak om mulighederne

Køb og rydning af dødsbo i Køge

Vi tilbyder køb og rydning af dødsbo i Køge. Uanset om det er en stor eller en lille opgave, og uanset om boet rummer store værdier eller ej, så klarer vi opgaven.

Dødsboet behøver bestemt ikke at være fyldt med guld, sølv og designmøbler for at vi kan hjælpe. Vi klarer alle typer af opgaver med rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring i køb og rydning af dødsboer i Køge, og kommer altid gerne og giver et gratis og uforpligtende tilbud på totalrydning af boet.

✆ 71 92 82 32 – vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage!

Hvad kan i hjælpe med?

Vi kan klare alt i forbindelse med rydning af dødsbo. Vi fjerner naturligvis alt indbo – møbler, nipsting, køkkengrej – alt hvad der måtte være tilbage i boet.

Derudover tager vi lamper ned, fjerner gardiner og gardinstænger, vi kan tage gulvtæpper af hvis de skal fjernes, og vi kan også hjælpe med bortskaffelse af hvidevarer.

Er der loft, skur, garage eller andet der skal ryddes, klarer vi også det, ligesom vi fjerner eventuelt affald, havemøbler m.m. der måtte være i haven.

Kort sagt kan vi hjælpe med alt, når det kommer til rydning af et dødsbo. Indgår vi en aftale, kan du trygt overlade nøglen til os – så sørger vi for resten.

Dødsbo i Køge
Sådan kan det se ud, når vi går i gang med rydning af et dødsbo.

Tilbud på dødsbo i Køge

Vi kommer altid gerne og giver et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboer i Køge. Det foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt hvor vi kommer og kigger på dødsboet, og så gennemgår vi det fra en ende af. Det tager cirka en halv time i de fleste tilfælde.

Under gennemgangen får vi et overblik over hvilke værdier dødsboet rummer, og hvor meget arbejde der er med rydning af det resterende. Ud fra det giver vi et tilbud.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo Køge?

Det kommer helt an på arbejdets omfang, samt hvilke værdiet boet rummer. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betalt for at klare. Når du har et dødsbo i Køge, kan du ringe til os lave en aftale om besigtigelse – så kommer vi gerne og giver et tilbud på rydning af dødsboet.

Du kan læse mere om hvad der har værdi i et dødsbo, og hvad der ikke har, i vores lille guide her: Hvad er et dødsbo værd?

Hvor lang tid tager det at rydde et dødsbo?

Det kommer an på arbejdets omfang. De fleste dødsboer taget 1-2 dage at rydde, men større opgaver kan godt strække sig over længere tid. Er der tale om en lille lejlighed eller et almindeligt parcelhus skal du regne med at det kan være ryddet indenfor en uge fra du ringer til os første gang.

Hvornår kan i rydde et dødsbo i Køge?

Det kan vi altid! Vi har altid mulighed for at lave plads i kalenderen, så du kan få hjælp til rydning af dødsboet. Ring til os og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi forbi og giver et tilbud.

Call Now ButtonRing til os nu!