Dødsbo i Slagelse

Ring til os døgnet rundt på 71 92 82 32 og få en snak om mulighederne

Rydning af dødsbo i Slagelse

Står du med et dødsbo i Slagelse, og har du brug for hjælp til at få det afviklet? Så er vi klar til at hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring i vurdering, køb og salg af dødsboer i Slagelse, og vi kan hjælpe dig i enhver situation.

Vi kan klare alle former for rydning af dødsbo eller restbo, og vi kan hjælpe uanset om der er tale om en komplet rydning, eller blot de ting du ikke selv kan håndtere.

Vi kan klare hele rydningen af dødsbo i Slagelse, så du kan fokusere på noget andet

Alle former for dødsboer i Slagelse har vores interesse, og vi kan komme og besigtige boet med kort varsel. Alt fra plejeboliger til større liebhaver ejendomme er interessant for os.

Når vi rydder et dødsbo tilbyder vi en totalløsning, hvor alt der ikke skal blive tilbage, kommer væk. Det gælder alt fra gulvtæpper og gardiner, til møbler, hvidevarer, søm og skruer i væggene, lamper osv. Skal det fjernes, kan vi klare det.

Det gælder også for lofter, skure, kælderrum, effekter i haven, garager m.m.

Når vi har afsluttet rydningen af dødsboet, fejer vi efter os. Har du brug for yderligere rengøring, giver vi gerne et tilbud på det.

En plejebolig, efter vi har tømt den i Slagelse

Vi tilbyder altid en gratis besigtigelse af dødsboer i Slagelse, samt et helt uforpligtende tilbud, hvad enten der er tale om en komplet rydning, eller blot køb af enkelte effekter fra boet.

Kontakt os allerede i dag på telefon 71 92 82 32 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen døgnet rundt.


Almindelige spørgsmål om rydning af dødsbo i Slagelse

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Det er slet ikke sikkert det koster noget. Det afhænger helt af arbejdets omfang, samt indboets værdi. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, andre tager vi os betalt for.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i Slagelse?

De fleste dødsboer er ryddet indenfor en uge fra du ringer til os. Vi skal ud og give et tilbud, og accepteres det, kan vi gå i gang. Større opgaver kan tage længere tid, men som udgangspunkt altså indenfor en uge.

Der er intet af værdi i boet – er i stadig interesserede?

Ja, det er vi. Vi kan klare alle opgaver – også dem hvor der ikke er noget af videre værdi. I de tilfælde tager vi os blot betalt for at klare rydningen.

Call Now ButtonRing til os nu!