Rydning af dødsbo i Roskilde

Ring til os døgnet rundt på 71 92 82 32 og få en snak om mulighederne

VI KAN HJÆLPE MED RYDNING AF Dødsbo I Roskilde

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Roskilde? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Roskilde. Det kan blive når det passer for dig, og en gennemgang af boet tager typisk omkring en halv time. Herefter får du et tilbud fra os på rydning af hele dødsboet, hvis det er det du har brug for. Herunder kan du læse mere om hvad vi tilbyder.

Du kan ringe til os døgnet rundt på 71 92 82 32 og lave en aftale om besigtigelse og tilbud på rydning af dødsbo i Roskilde.

Om vores virksomhed

Borydning Danmark har mere end 20 års erfaring i rydning af dødsbo i Roskilde, og på resten af Sjælland. Vi kan klare alle typer opgaver, fra små lejligheder til større ejendomme. Du kan læse mere om os lige her: Om Borydning Danmark

Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende, samlet tilbud på totalrydning af hele boet – fra kælder til kvist, og både inde og ude.

Alle former for RYDNING AF dødsbo i Roskilde har interesse:

  • plejeboliger
  • lejligheder
  • villaer
  • landejendomme
  • er der garage, udhus eller andet, klarer vi også det!

Når du har et dødsbo i Roskilde, som du skal have tømt, kan det være svært at afgøre hvad der har værdi, og hvad der ikke har. Her er vi altid behjælpelige med vurdering af boet. Vi kommer gerne forbi og laver en vurdering, samt giver et uforpligtende tilbud på rydning af hele boet.

Hos Borydning Danmark tilbyder vi totalløsninger, hvor vi klarer alt i forbindelse med rydning af dødsboet. Vi rydder både selve boligen, men kan også klare garager, udhuse, carporte, lofter og kælderrum. Gulvtæpper, gardiner, søm og skruer i væggene samt lamper og hvidevarer, kan vi også sørge for kommer væk.

Vi tilbyder totalrydning af dødsbo i Roskilde

Har du brug for en total rydning af dødsbo i Roskilde? Så er det os du skal have fat i. Vi tilbyder komplet rydning af al resterende indbo, når i har udtaget de ting i selv ønsker at beholde.

Hvidevarer, gardiner, gulvtæpper, søm og skruer i vægge – alt der ikke skal blive i dødsboet, tager vi os af. Har du brug for slutrengøring efterfølgende, kan vi også stå for det. Tunge effekter som vaskemaskiner, klaverer m.m. klarer vi altså også.

Kort sagt: Indgår vi en aftale, kan du blot overlade nøglen til os – så klarer vi resten, og sørger for at boet er klar til overdragelse eller salg.

hvordan foregår det rent praktisk?

Når du kontakter os vedrørende rydning af et dødsbo i Roskilde, starter vi med at aftale et tidspunkt hvor vi kan komme og besigtige boet. Her gennemgår vi opgaven sammen med dig, og vi danner os et overblik over arbejdets omfang, samt hvilke værdier der er i boet. Vi får også et overblik over hvilke effekter i eventuelt selv ønsker at gemme, hvis i ikke allerede har taget dem ud af boet.

Når vi har gennemgået boet giver vi et tilbud på opgaven. Vores tilbud er ganske uforpligtende, og det koster ikke noget at få et tilbud. Om vi tager os betalt for opgaven, eller betaler penge for at rydde boet, afhænger helt af hvor meget arbejde der er med rydningen, samt hvilke effekter af værdi der er tilbage til os.

Hvis tilbuddet accepteres aftaler vi en tidshorisont for arbejdet. Typisk kan vi klare opgaven indenfor en uge, og det kan også gå endnu hurtigere hvis nødvendigt.

Vi får som oftest udleveret en nøgle til boet, og så klarer vi opgaven til aftalte tid. Når vi er færdige, returneres nøglen. Skal vi betale for boet, gør vi det inden vi starter opgaven. Tager vi os betalt for arbejdet, fremsender vi faktura når vi er færdige.

Vores erfaring er din garanti

Vores mange års erfaring med rydning af dødsboer, samt køb og salg af kunst, antikviteter og bedre brugte genstande, er din garanti for en god handel og en ordentlig behandling.

Vi rydder dødsbo i Roskilde hver uge, og hjælper blandt andet ejendomsmæglere og advokater med rydning af huse og lejligheder – det kan vi kun gøre fordi vi tilbyder en god service, til en konkurrencedygtig pris.

Stort set alle effekter er vi i stand til at vurdere på stedet, men skulle der være noget helt særligt, eller noget af særlig høj værdi, har vi et stærkt netværk der kan hjælpe os med vurderingen. Det kan typisk være når der er tale om kunstværker eller yderst sjældne, arkitekttegnede møbler, at vores vurderingsfolk ikke altid på stedet kan komme med en vurdering.

Få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Roskilde – ring på 71 92 82 32

Ring til os allerede i dag, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Så aftaler vi et tidspunkt hvor vi kan komme og besigtige boet, og give et helt uforpligtende tilbud på rydning af hele dødsboet. Har i andre behov, taler vi selvfølgelig om dem. Uanset hvad i har brug for, hjælper vi jer godt videre.

Når vi kommer på besøg, gennemgår vi boet for at få et overblik. Dels over arbejdets omfang, men også over hvilke umiddelbart omsættelige effekter der findes i boet. Hvilke effekter der har værdi, for sådan nogle som os, kan du blive lidt klogere på her.

Du skal dog ikke forberede en masse før vi kommer. Lad være at gøre rent, støve af og rydde op – vi har set lidt af hvert, og du risikerer at komme til at smide noget ud, der kunne have været af værdi for os.

Vi har lavet en lille guide, der kan give dig en idé om hvad der har værdi, og hvad der ikke har, i et dødsbo. Den finder du her: Hvad har værdi i et dødsbo?

Dødsbo rydning i Roskilde
Eksempe på et dødsbo i Roskilde, som skulle ryddes.

Ofte stillede spørgsmål om rydning af dødsbo i Roskilde

Kan jeg få et tilbud på rydning af dødsbo i Roskilde?

Ja, vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Det koster ikke noget at få et tilbud. Vi kommer og besigtiger boet, og giver et tilbud ud fra hvilke effekter boet indeholder, samt hvor meget arbejde der er med rydning af det resterende.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i Roskilde?

Det kan vi gøre meget hurtigt. Langt de fleste dødsboer i Roskilde kan vi rydde indenfor få dage, og de fleste opgaver er afsluttet indenfor en uge efter vi bliver kontaktet. Ring til os i dag, så kan vi være i gang allerede i morgen!

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i Roskilde?

Prisen for rydning af dødsbo i Roskilde afhænger helt af hvilke værdier der findes i boet, samt hvor meget arbejde der er med rydning og bortskaffelse af det resterende, som ingen værdi har. Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på rydning af boet.

Skal jeg rydde op inden i kommer?

NEJ! Du skal hverken rydde op eller gøre rent, og du behøver heller ikke smide madvarer og alt muligt andet ud inden vi kommer. Vi har set det meste, og er ikke bange for støv.

Rydning af dødsbo i Roskilde
Alle former for dødsboer købes og ryddes.
Call Now ButtonRing til os nu!