RYDNING AF DØDSBO I KØBENHAVN

Ring til os døgnet rundt på 71 92 82 32 og få en snak om mulighederne

Står du med et dødsbo i København du skal have ryddet, og har du brug for hjælp til at håndtere det?

Der kan opstå mange spørgsmål, når man som efterladt står tilbage med et dødsbo man skal have afviklet. I forhold til selve indboet, og eventuelt rydning heraf, forsøger vi at komme med svar på nogle af spørgsmålene herunder. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 92 82 32 for råd og vejledning, når du skal have ryddet et dødsbo i København.

Vi tilbyder rydning af dødsbo i København, og alle former for dødsboer har vores interesse. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Dødsbo i lejligheder og villaer rydder vi gerne, og vi klarer også både kælder- og loftrum, samt eventuelle effekter i garage/værksted/skur eller have.

Du kan ringe til os døgnet rundt, og aftale et tidspunkt hvor vi kommer og giver et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i København. Det er helt gratis at få et tilbud.

Vi kan klare alle opgaver med rydning af dødsbo i København

Vi er med dig hele vejen, og hjælper med rådgivning, vejledning samt selvfølgelig det praktiske, hårde arbejde i forbindelse med rydning af dødsboet.

Vi kommer altid gerne til København og giver et tilbud på rydning af hele dødsboet. Det koster ikke noget at få et tilbud, og det er helt uforpligtende.

Vores tilbud inkluderer som oftest total rydning af dødsboet. Vi kan også fjerne søm, skruer, gulvtæpper, og rengøre boet bagefter, så det er klar til overdragelse til ny ejer/boligselskab.

Hvad det koster at få ryddet et dødsbo i København afhænger helt af hvilke effekter der er i dødsboet. Er der større værdier, som vi kan komme videre med, betaler vi for opgaven. Er der ikke rigtigt noget af værdi, vil vi tage os betalt for opgaven. Du får altid en fast pris fra os, når vi giver et bud på opgaven. Så er du sikker på at undgå ubehagelige overraskelser.

Vi har mere end 20 års erfaring med dødsbo rydning i København, og er i stand til at klare enhver opgave – hurtigt, effektivt og til den rigtige pris.

Du kan ringe til os allerede nu på telefon 71 92 82 32 og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi kan også aftale et tidspunkt for besigtigelse af boet.


Hvad skal jeg forberede?

Det korte svar er: ikke noget! Du skal hverken begynde at rydde op, smide ud eller gøre rent inden vi kommer og besigtiger dødsboet. Vi er vant til at se lidt af hvert, og vi er hverken bange for støv eller snavs.

Begynder du at smide ting ud, risikerer du også at få smidt noget ud, som kunne have værdi for os. Derfor anbefaler vi altid at du lader boet stå så urørt som muligt, indtil vi har set på det.

Er du i tvivl om hvad der kan have værdi? Så kan du læse vores vejledning lige her: Hvad har værdi i et dødsbo, og hvad har ikke?

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i København?

Det koster ikke nødvendigvis noget, men det kan det godt gøre. Om det koster penge at få ryddet boet, afhænger helt af arbejdets omfang, samt værdien af de effekter boet indeholder.

Nogle dødsboer koster en del penge af få ryddet, og nogle dødsboer betaler vi mange penge for at rydde. VI giver altid et individuelt tilbud på rydning af dødsbo i København, baseret på hvad boet indeholder, og hvor meget arbejde der er med bortskaffelse af det resterende.

Der er mange faktorer der spiller ind, når vi skal sætte pris på et dødsbo. De to væsentligste er naturligvis arbejdets omfang, samt indboets værdi. Men der er også andre ting der spiller ind: adgangsforhold, mulighed for parkering, hvilken etage er boet på? Det er et samlet billede, der danner baggrund for vores tilbud, når vi skal give en pris på rydning af dødsbo i København.


Lidt om os

Hos Borydning Danmark sætter vi en ære i at genbruge så meget det er muligt, når vi rydder et dødsbo. Når vi rydder et dødsbo i København, sørger vi for at så meget som muligt bliver genbrugt – enten ved at vi selv sælger effekterne, eller ved at indlevere dem til velgørenhed.

Vi er ret gode til at sælge mange forskellige ting, og det gør os meget konkurrencedygtige når vi skal give en pris på en opgave. Mange ting, som måske ikke har den store værdi for nogle af vores kolleger, kan sagtens have værdi for os.

Tingene vi får fra dødsboer sælger vi videre enten på nogle af landets store markeder, blandt andet i Bella Center og Forum, men også på vores webshop. Den finder du på www.villavejbod.dk – der kan du også få en idé om hvilke typer af effekter der (blandt meget andet) kan have værdi for os, når vi skal vurdere et dødsbo.

Vi rydder dødsboer i hele det østlige Danmark – fra Gedser i syd til Helsingør i nord. Vi kører blandt andet næsten dagligt til blandt andet Roskilde, Slagelse, Næstved og Køge.

Du kan læse mere om os lige her >


Læs mere:
Hvad har værdi i et dødsbo, og hvad har ikke?
Ofte stillede spørgsmål angående rydning af dødsbo
Om os hos Borydning Danmark

Call Now ButtonRing til os nu!